Io Pagan

Lo Pagan is een klein dorpje geleden aan de Spaanse kust van de regio Murcia. Vlakbij de Middelandse zee en het meer Mar Menor. Eén van de mooiste meren van dit deel van Spanje. 

Strand
Op loopafstand van het appartement ligt het kindvriendelijke zandstrand van lo Pagan. Langs het goudgele strand ligt een prachtige boulevard met restaurants en café’s. Door het heerlijke Spaanse klimaat kan je het hele jaar door watersporten in lo Pagan. 

    


Mar Menor
Mar Menor is een meer/binnenzee in de provincie Murcia. Insiders noemen het meer een ‘lagune’. Deze binnenzee is gescheiden door een lange strook: La Manga del Mar Menor. Een heerlijke plek om te watersporten of om te fietsen over de lange fietspaden langs havens en restaurants.
Bezoek ook de modderbaden van Mar Menor. Een bekende plek voor reuma patiënten, maar ook u heerlijk te ontspannen en te verwennen. 

Meer weten over Mar Menor? Klik dan hier


Murcia 
Op 40 minuten rijden ligt de Spaanse stad Murcia. Deze bruisende studentenstad ligt aan de Segura rivier. Bezoek de stad voor een stadswandeling langs prachtige historische bezienswaardigheden rondom het oude stadscentrum, zoals de kathedraal van Murcia, Real Casino Murcia en Plaza de Glorieta. 

Meer weten over de stad Murcia? Kijk dan eens op deze website.