Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

 

Wat een prachtig plekje is dit, idyllisch, verborgen, en met een geweldige tuin. Verder is alles heel basic maar goed gedaan, precies genoeg om heerlijk weg te zijn met zn tweeën. Enorm genoten!

Ernst - 02-06-2016 - 21:53

 

“Het huisje vinden is als het begin van Alice in Wonderland. Ons melden bij een wasserij in een oud fabriekje aan de rand van een bosje. Eerst de auto parkeren in een aangrenzend nieuwbouwwijk, dan met de spullen op de bolderkar van het huisje door een steegje, een bosje door, over een klein onverhard kronkelpaadje. Aan het bosje grenst een privé tuin, zo lang dat je het bijbehorende huis niet eens kunt zien. Daarin staat het huisje, wat een weekje een heerlijk verblijf was met onze dochter van ruim een jaar. Door het bosje loop je zo naar het centrum van Bergen, of loop je naar de auto en rij je zo naar het bos, de duinen en het strand.”

Tjerk - 24-03-2016 - 13:23

 

“Mooie rustige plek! Het is even spannend waar je uit gaat komen als je voor het eerst aankomt bij de parkeerplaats. Het is een klein bosje, maar je hebt toch het idee even afgezonderd te zijn. Ook de omgeving is gelijk geschikt voor wandelen/fietsen en natuurlijk een bezoek aan het strand :)”

Thomas - 24-03-2016 - 13:22

 

Everything was alright, Daniel's house is a really nice little house - we spent some lovely, quiet days there... Thanks.

Hanna - 17-02-2016 - 08:49

 

De communicatie met Daniel verliep soepel. In het huisje lag een aardig welkomstbriefje en een fles rosé. Het huisje voldeed aan onze verwachtingen. Prima bedden en keuken. Met behulp van aanmaakblokjes hebben we de openhaard aangekregen, heel gezellig. Het huisje bevindt zich op loopafstand van het strand. Fijne plek voor een weekend weg

Maaike - 08-02-2016 - 21:15


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »