Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

 

Prins Hendriklaan - Bergen

“Nice, light, cottage, it was cold outside but warm inside due to the floorheating and double glass windows, we enjoyed the bath with jets and shower and the well equiped kitchen and comfortable beds. Centre of Bergen with supermarkets is a five minute walk. We could conveniently stall and charge the bikes in the separate garage. Communication with Daniel was prompt and friendly. Would definitely book again.”

Frank - 08-01-2017 - 21:59

 

Romantiek in 't bos
Bijzonder leuk plekje met een ruime tuin rondom. Goed en sfeervol ingericht en warm genoeg (ik was er terwijl het rond het vriespunt was). Het lopen door het stukje bos is erg leuk. 's avonds wel wat donker en spannend alleen alhoewel er ook mensen lopen om hun hond uit te laten. Daniel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Brenda - 08-01-2017 - 21:58

De bungalow van Daniël is een comfortabele en aangename plek om tot rust te komen. Het huisje is smaakvol ingericht en straalt een vakantiesfeer uit. Ik kan deze bungalow zeker aanraden.

Jonas - 12-09-2016 - 08:13

We have had wonderful week-end in Petten. The bungalow was as nice as expected and reserved some very nice surprises for the kids :-)
Garden and kitten were really nice and handy
It would be nice to have check out later than 10.00 am (11.30 or noon)

Muriel - 30-08-2016 - 19:55

Heerlijk weekend in een geweldig verblijf! Aankomstdatum
3 juni 2016 in Petten

★ ★ ★ ★ ★
Al bij aankomst op het park de Watersnip kom je in de vakantiemodus, heerlijk gewoon. We kwamen laat aan, maar alles lag klaar in het restaurant. Een aangename verrassing kwam toen we bij de caravan/chalet aankwamen. Heel handig was er aan een karretje gedacht voor de spullen, je kon niet met de auto bij de caravan komen. Maar dat betekend zeker rust voor je caravan! Een volledig mooie en zeer nette caravan (blijf het lastig vinden om caravan te zetten, het had echt een vakantiehuis gevoel). Alles er op en er aan, heerlijke bedden, complete badkamer. Echt luxe!
We gaan zeker nog een keer terug naar dit vakantiepark, alles schoon en heel netjes. Erg relaxed allemaal.

anoniem - 03-07-2016 - 22:26


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »